Ragusa Group Logo

РАГУЗА 919

ОСНОВОПОЛОЖНИК НА БРЕНДОТ ,,РАГУЗА’’

30 - ГОДИШНО ИСКУСТВО КОЕ ДЕНЕС Е ОПЛЕМЕНЕТО ВО НОВ СТИЛ И ЕЛЕГАНЦИЈА

,,Рагуза 919’’ ги постави темелите на ,,Рагуза Груп’’ и низ годините континуирано го докажува својот квалитет. Денес овој ресторан е целосно реновиран со луксузен амбиент и модерен ентериер. Секој детал е внимателно осмислен, од целокупната декорација до организацијата на матично во склоп на објектот. Идеално место за организирање на вашата свадба или настан од секаков тип. Креираме спомени кои се паметат цел живот и ја споделуваме радоста со нашите задоволни клиенти.

www.ragusa919.mk

Сите Брендови