Ragusa Group Logo

ТИМ

НАШИОТ ТИМ

Нашиот тим на вработени е составен дел од растот на ,,Рагуза’’ низ годините. Горди сме што имаме вработени кои над 30 години се лојални на нашите вредности. Заедничката работа и труд придонесоа ,,Рагуза’’ да стане претпознатлив бренд во угостителската индустрија во Македонија. Токму од таа причина се стремиме да креираме средина во која нашите вработени ќе бидат вистински вреднувани и мотивирани за нови успеси. Средина во која заедно ќе се соочиме и ќе ги надминеме сите предизвици на патот. Потврда за ова е корона кризата во која бевме едни од ретките угостители кои ги задржаа сите вработени и покрај едногодишната забрана за вршење на дејност.

RagusaGroup Invitation

СТАНЕТЕ ДЕЛ ОД
„RAGUSA GROUP"

Секогаш сме во потрага по нови мотивирани лица кои ќе сакаат да се приклучат на нашата енергична работна средина и позитивна атмосфера.

РАБОТНА АПЛИКАЦИЈА