ПАРК 2025

Имаме нови, возбудливи вести!

Ви го претставуваме нашиот најнов проект Парк 2025.

Ресторан Парк е член на семејството RagusaGroup и после голем број успешно реализирани свадби и прослави време е за промена и нов премиум изглед. Нашата традиција, квалитет и услуга по која сме претпознатливи остануваат исти но идеме чекор понатаму со нов, редизајниран објект и услови кои до сега ги нема во Скопје. Погледнете како ќе изгледа ресторан Парк и исконтактирајте ги нашите менаџери за повеќе информации и презентација. Термините за 2025та година забрзано се пополнуваат.

Контакт броеви: 072 22 61 23 // 071 33 26 26 // info@park.mk

IMG_3830.jpeg