Ragusa Group Logo

НАШИТЕ БРЕНДОВИ

ПОСТАВУВАМЕ ВИСОКИ СТАНДАРДИ ПРЕКУ СЕКОЈ НАШ БРЕНД И СЕКОЕ ИСКУСТВО КОЕ ГО КРЕИРАМЕ

ОСНОВИ НА НАШЕТО РАБОТЕЊЕ

ВРВНА УСЛУГА

Водени од желбите и барањата на нашите клиенти, креираме премиум услуга во секој наш објект. При секоја прослава или бизнис настан, крајната цел на ,,Рагуза Груп’’ се задоволни гости и персонализирано искуство за истите.

КРЕАТИВНОСТ И ВИЗИЈА ЗА ИДНИНАТА

Внимателно ги следиме сите актуелни трендови во организацијата на настани и се трудиме секоја сезона да вклучиме нови моменти и искуства. Тоа опфаќа многу сегменти и детали како на пример нова техничка опрема, декорација или пак нов начин на послужување на храната.

КВАЛИТЕТ

Сите наши активности, почнувајќи од ентериерот на нашите ресторани до подготовката на храна, се водат преку целосен систем на управување со квалитет. Како приоритет во работењето, квалитетот е наша движечка сила изминативе 30 години.

Billionaire Interior Lights
СВАДБЕН РЕСТОРАН И ЕВЕНТ ЦЕНТАР

РАГУЗА 360

Со отварање на ,,Рагуза 360’’ поставивме сосема нови стандарди во организацијата на настани во Македонија.

Дознај Повеќе
Billionaire Interior Lights
СВАДБЕН РЕСТОРАН

ПАРК

Уште од самиот почеток во 2016тата година, ресторан ,,Парк’’ стана синоним за една поинаква и романтична свадбена приказна во Скопје.

Дознај Повеќе
Billionaire Interior Lights
СВАДБЕН РЕСТОРАН И ЕВЕНТ ЦЕНТАР

РАГУЗА 919

,,Рагуза 919’’ ги постави темелите на ,,Рагуза Груп’’ и низ годините континуирано го докажува својот квалитет.

Дознај Повеќе
Billionaire Interior Lights
РЕСТОРАН ЗА ДЕЦА

КИНДЕР ПАРК

,Киндер Парк’’ е уште еден член на нашето семејство. Како една од најголемите игротеки во Скопје, нудиме разновидни содржини за многу детски насмевки.

Дознај Повеќе
Billionaire Interior Lights
НЕДВИЖНОСТИ

RAGUSA HOME

,,Рагуза Хоум’’ како нов проект на нашата групација има за цел да креира комфорен дом во централното градско подрачје на Скопје.

Дознај Повеќе
Billionaire Interior Lights
ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ

МАМУТ

Мамут е складиште за градежни материјали и опрема за уредување кое ќе одговори на најновите трендови во градежништвото.

Дознај Повеќе