Ragusa Group Logo

ПАРК

ПОИНАКВА СВАДБЕНА ПРИКАЗНА

МАГИЧНА ПРОСЛАВА НА ЉУБОВТА ВО ГРАДСКИОТ ПАРК НА СКОПЈЕ

Уште од самиот почеток во 2016тата година, ресторан ,,Парк’’ стана синоним за една поинаква и романтична свадбена приказна во Скопје. Прекрасен амбиент, сплет на стилски ентериер и декорација. Лоциран во срцето на град Скопје, ресторан ,,Парк’’ е опкружен со зеленилото на Градскиот парк и зрачи со пријатен амбиент. Наш основен предизвик е секоја свадба да биде успешно реализирана, младенците задоволни, а гостите доволно импесионирани за да раскажуваат.

www.park.mk

Сите Брендови