Ragusa Group Logo

КИНДЕР ПАРК

ПОИНАКВИ ДЕТСКИ ПРИКАЗНИ И МНОГУ ДЕТСКИ НАСМЕВКИ

НОВИ СТАНДАРДИ ВО ПРОСЛАВАТА НА ДЕТСКИ РОДЕНДЕНИ

,,Киндер Парк’’ е уште еден член на нашето семејство. Како една од најголемите игротеки во Скопје, нудиме разновидни содржини за многу детски насмевки. Покрај внатрешниот простор, во топлите денови на располагање е и паркот со реквизити кои ветуваат одлична забава. Се грижиме секој роденден да биде незаборавна детска авантура, а услугата за возрасните комплетирана со одлична храна и пријатен амбиент.

www.kinderpark.mk

Сите Брендови