Ragusa Group Logo

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Контактирајте не

ПАРК

Бојан Тасев:

+389 75 398 919

РАГУЗА 919

Зоран Трајковски:

+389 75 423 456

РАГУЗА 360

Игор Каменаровски:

+389 75 398 919

КИНДЕР ПАРК

Ирена Голомеиќ:

+389 76 381 098

ИСПРАТЕТЕ НИ ПОРАКА

Испратете ни прашање и нашиот тим ќе ви одговори во најбрз можен рок.
contact@ragusagroup.mk

НАПИШЕТЕ ПОРАКА