Ragusa Group Logo

РАГУЗА 360

ПРВИОТ ROOFTOP ЗА НАСТАНИ ВО МАКЕДОНИЈА

СОВРЕМЕН ЕВЕНТ ЦЕНТАР, СПЕЦИФИЧЕН ПО СВОЈАТА ЛОКАЦИЈА И АМБИЕНТ

Со отварање на ,,Рагуза 360’’ поставивме сосема нови стандарди во организацијата на настани во Македонија. Овој ресторан е оплеменет со модерен минималистички ентериер и нота на софистицираност. Магични свадби и коктел приеми на најубавиот rooftop во Скопје, настани од секаков тип и конференции со детална организација и врвна услуга... ,,Рагуза 360’’ е секогаш пред своето време и продолжува со иновации и имплементирање нови искуства.

www.ragusa360.com

Сите Брендови